0

П алавате англичанка Есте покани Новак Джокович да кара карантина с нея, вместо да бере ядове покрай проблемите с депортирането от Австралия.

Момичето на повикване придоби популярност на Острова в средата на декември, когато се похвали, че е имала сесия с играч на Манчестър Сити в нейното подземие с червени стени. Тогава тя нарече сама себе си "строга господарка", с което намекна, че има доминантна роля в интимните игри.

Сега тя се обърна и към тенисиста, предлагайки му да я посети. "Новак Джокович може да прекара време с мен, аз няма да го изгоня", заявява във видеото, публикувано в TikTok, Есте. За да е още по-ясно, е написала: "Можеш да караш карантина с мен. Или да играеш на Estee Open". 

Самият Джокович от понеделник е в Белград, където кацна с полет от Дубай. Той ще остане в сръбската столица няколко дни с родителите и брат си Джордже, след което ще потегли към Марбея. Там са съпругата му Йелена, синът Стефан и дъщерята Тара.
Следващият турнир, за който Джокович е заявил участие, е в Дубай от 21 до 26 февруари и той все още е в календара му. Представител на организаторите обяви пред Ройтерс, че тенисистите трябва да представят негативен PCR тест, за да влязат в ОАЕ.
Сърбинът е очакван и в Мадрид в края на април и началото на май. "Участието му било голяма реклама за турнира", заяви кметът на града Хосе Луис Мартинес-Алмейда.