0

Н овият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може да стане съсед на Пеп Гуардиола след пристигането си на „Олд Трафорд“.

Той вече е дал списък с изисквания към екипа за връзка на клуба, като едно от основните му искания е да му намерят квартира възможно най-близо до центъра на Манчестър – а не хотел, твърди „Сън“.

Тен Хаг, който ще поеме командването на „червените дяволи“ в края на сезона, е решен да живее в самия град и да възприеме колкото се може повече от местната култура.

Отговорниците в Юнайтед вече са подготвили няколко възможности за своя нов мениджър като една от тях е да обитава блока, в който колегата му от Сити Пеп Гуардиола има апартамент за 2 милиона паунда.

Луксозните апартаменти са на границата на Deansgate-Salford, на минути от центъра на града. Там живеят още звезди от градския съперник като Илкай Гюндоган и Бернардо Силва.

Тен Хаг, чието назначение беше потвърдено в четвъртък, взе подобно решение, когато беше назначен за шеф на Аякс през 2017 г. и оттогава живее в апартамент в центъра на Амстердам.

Новият мениджър на Юнайтед прекара две години, работейки под ръководството на Гуардиола в Байерн Мюнхен, когато той отговаряше за резервите, и двамата остават големи приятели. Той ще замени временния мениджър Ралф Рангник на "Олд Трафорд" това лято.