0

Н овото попълнение на Рома Анхелиньо води със себе си секси съпруга във Вечния град.

27-годишният защитник, който премина под наем от РБ Лайпциг, бе през последните 6 месеца със същия статут в Галатасарай. На 13 юни испанецът успя и да се ожени за любовта на живота си Росио Галиндо, с която е заедно от 7 г.

Два дни след гражданския им брак се роди вторият им син Енцо. Първият, носещ името на баща си Анхел, вече е почти на 5 г. Родителите му обаче се разделиха само година след появата му на бял свят, но през 2022-ра се събраха, като огнената каталунка спря да се мести с партньора си. Рома е десетият отбор, в който ще играе, като вече е носил фланелките на Манчестър Сити, Майорка, ПСВ, Хофенхайм и др.

„Живели сме в Манчестър, Бреда, Айндховен и Лайпциг. Но исках да се върна към следването ми по икономика и ставаше все по-сложно с всички пътувания. Винаги бях сама с малкия, така че решихме да се върна в родната ми Барселона. Не съм инфлуенсър и даже, откакто съм с Анхел, последователите ми намаляха, но въпреки това ми носят приходи със съветите за мода, хранене и красота, които давам“, разказва Росио, която споделя страстта на мъжа си по татуировките.