0

С апунената опера между поп звездата Шакира и футболиста на Барселона Жерард Пике продължава, а испанските медии пишат, че ситуацията се е обърнала. 

Колумбийската певица и известният футболист изненадаха всички, когато в средата на годината решиха да се разделят след 13-годишна връзка. В цялата история беше посочено новото гадже на Пике – Клара Чиа Марти, която се вижда с футболиста от няколко месеца и е по-млада от Шакира. 

Сега обаче има нова информация от "Maрка". Спортният ежедневник пише, че младата Клара се чувства ужасно заради песента на Шакира Monotonia и обществения натиск върху нея, затова планира да напусне Пике, като по този начин отваря възможността футболистът да се върне при певицата. 

Monotonia е записана в сътрудничество с изпълнителя Ozuna. В нея Шакира индиректно обвинява Пике за раздялата. Тя не казва име, но стиховете са за човек, който „винаги е искал да бъде център на вниманието и не е раздавал и половината от себе си“. А също така „се е отдръпнал и е станал студен като Коледа“. 

„Ти ме напусна заради нарцисизма си, ти забрави какви бяхме някога... Тичах след някой, който дори не искаше просто да ме следва. Любовта не е умряла, но тя е в несвяст“, пее Шакира в новата песен.

В същото време изникна нов проблем пред Пике. Медиите в страната съобщават, че в негов имот край Малага са открити 250 гроба. Пике купи земята в атрактивната зона Коста дел Сол и имаше намерение да строи хотел там. Сегашният проблем обаче ще забави, а може и да осуети плановете му.