0

Л юбовен скандал тресе НБА. Баскетболистът на Шарлът Хорнетс – Пи Джей Уошингтън, беше обвинен от бившата си любима, че оставил нея и малкия им син на произвола на съдбата, пише "Телеграф".

Популярната Британи Ренър изля душата си с емоционален пост в Инстаграм. 29-годишната сексбомба се раздели с 6 години по-младия от нея спортист по-рано тази година, малко след като роди общото им дете.

Сега тя се оплака, че живее в бедност и няма никакви финанси. „Можете ли да си представите на 29 и с бебе на ръце да се върнете да живеете с родителите си, тъй като сте били изхвърлени от дома си (сама отидох там, където ме ценят) и нямате дори автомобил“, написа госпожица Ренър, която е фитнес инструктор и Инстаграм инфлуенсър с 4,6 милиона последователи.

Наскоро се появиха информации, че Пи Джей Уошингтън плаща 200 000 долара месечна издръжка. Британи обаче категорично отрича. „Как изобщо е възможно здравомислещ човек ще повярва на тази нелепа сума, но истинската пандемия е глупостта на хората“, възмути се пищната мадама, която в НБА е считана за обща, след като е минала още през леглата на Бен Симънс от Филаделфия и Джеймс Хардън от Бруклин.

Била е гадже също на бившата звезда от НФЛ Колин Каперник, а също на канадския рапър Дрейк.

„Знаете ли как само ме обиждат. Наричат ме педофил, проститутка, златотърсачка“, изплака още Британи Общата.

Тя беше атакувана от баскетболните фенове, че изнудва Пи Джей. Те припомниха нейно изказване, в което се обърна към момичетата, изпаднали в затруднение. Съветва ги да се хванат с някой спортист и намекна, че имайки дете, ще си осигурят добра издръжка. „Те са глупави. Правят секс без кондом“, каза във въпросното видео Британи. Затова и мнозина я обвиниха, че е действала именно по тази формула.