0

Eдна от най-желаните звезди в италианския шоубизнес – Белен Родригес, добави пореден спортист в колекцията си. 39-годишната тв водеща и актриса беше спипана от папараци с баскетболиста Бруно Черела (37).

Той също като Белен е роден в Аржентина, но заради дядо италианец получава гражданство на Апенините и дори стига да националния отбор. 194-сантиметровият чаровник в продължение на 5 г. играе за Олимпия Милано, а сега доизкарва кариерата си в тим от района на Бергамо.

Пръв за връзката му със сексбомбата съобщи клюкарският сайт на Фабрицио Корона, с когото Белен ходеше през 2010-11 г. Отношенията им обаче приключиха, след като тя направи спонтанен аборт, предизвикан от видео с порно, което нейно бивше аржентинско гадже продаде.

Цели 4 г. - между 2004-а и 2008-а, Родригес живя с тогавашния футболист на Милан Марко Бориело, а след това топлеше леглото и на мотоциклетния ас Андреа Яноне и на сина на треньора Марчело Липи – Давиде.

През 2013-а тя изглежда се кротна с танцьора Стефано де Мартино, на когото роди син Сантяго. Бракът им продължи със събирания и раздели чак до 2023 г. Междувременно – през 2021-а, тя успя да дари с дъщеря Луна Мари звездния фризьор Антонино Спиналбезе.

Преди година Белен показа годежен пръстен от бизнесмена Елио Лоренцони, но явно и с него е приключила. За последно красавицата беше спрягана с Джакомо Кавали, чиято приятелка бе спортната журналистка Дилета Леота.

„За да се почувствате добре, трябва да направите промяна“, заяви Родригес пред списание „Ки“, на чиято корица изгря заедно с новото си завоевание. За краха на единствения си брак Белен обясни, че бившият й съпруг й изневерил с поне 12 жени. „Родителите ми са заедно от 41 години и затова настоявах и устоявах, защото вярвам в любовта и мисля, че и когато бъда на инвалидна количка и с катетър, пак ще вярвам в любовта, но тази година беше най-трудната в живота ми. Паднах толкова ниско, че по-ниско от това не може да съществува. Рухнах заради любовта".

“Обадих се по телефона на всички 12 жени, с които Стефано ми е кръшкал. Не му казах нищо и изпаднах в депресия. Станах 49 кг и не исках да виждам светлина, ставах от леглото, но не исках да излизам. Погледнах се и си казах, че умирам. В този момент на просветление реших да отида в клиника, където бях 20 дни, загубих много килограми. Той не ми помогна. Оставих го с едно писмо", разказа аржентинката в тв шоуто „Доменика Ин“.