0

П ри разгрома със 7:1 във вторник срещу РБ Залцбург 33-годишният Роберт Левандовски изстреля своя Байерн Мюнхен към 1/4-финалите в ШЛ с безупречен светкавичен хеттрик само за 10:22 минути. Но два дни по-късно Лева изумява своите 24,6 милиона последователи в канала си в Instagram с луд баскетболен трик.

Според информация на BILD записът е направен в дома на Левандовски - във вилата в Мюнхен в Богенхаузен. Нападателят стои небрежно с долнище анцунг, чехли за баня и бели чорапи, гърбом към баскетболен кош.

Държи в ръце баскетболна топка, която мята над главата си и я вкарва в ринга без да гледа към коша – разстоянието е 6-7 метра. За да докаже, че няма нищо случайно, Лева го прави и втори път – този път кошът е отбелязан с табло.

В. „Билд“ уверява, че видеото е автентично, а не е монтирано на компютър. 

След точния си удар Левандовски се усмихва и отпразнува успешния си триков удар с танцово движение. После Лева се пуска на батут заедно с една от дъщеричките си, която изглежда малко смутена от ентусиазма на татко и се изтегля леко встрани от центъра на кръга.

Под публикацията звездата на Байерн пише: „Ето как го правим… когато татко си е у дома“.

Така че Левандовски, който още не е получил предложение за продължаване на договора си с футболния Байерн, е готов да приеме предложение и от баскетболния тим на баварците.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)