0

К ристиано Роналдо наистина успя да изненада майка си Мария Долорес по случай 69-ия й рожден ден.

При това не само с лъскавия Porsche Cayenne, който й подари. За да отбележи важния момент, португалската звезда покани в дома си в Мадейра прочутия бразилски певец Луан Сантана.

Появата на празненството на великолепния изпълнител в музикалния жанр „сантанехо“ трогна до сълзи мама Мария Долорес. Луан Сантана е голямо име в Латинска Америка и има над 35 млн. последователи. Затова не е никак евтино, а и доста трудно да осигуриш такъв човек да ти пее на уше. Но когато си Роналдо, невъзможни неща почти няма. Самият Сантана, разбира се, бе очарован, че мегазвездата го е избрал за частния концерт в Мадейра. Бразилецът дори изпадна в лек шок от щастливо изумление, след като Кристиано му подари на изпроводяк часовник Rolex на стойност 75 хиляди евро.

„Първият ми Rolex. Какъв момент! От ръцете на такъв човек“, не сдържа емоциите си Луан Сантана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luan Santana (@luansantana)

Роналдо дълго време бе известен със страстта си към луксозните лимузини. Голаджията също така е и голям ценител на хубавите маркови часовници, от които има богата колекция. Най-скъпото бижу в нея е модел на Frank Muller, чиято цена е около 1,7 млн. евро.

Иначе в момента ветеранът се е отдал на заслужена почивка в очакване на подновяване на първенството на Саудитска Арабия през февруари. Преди да се случи това обаче, отборът на Кристиано Ал Насър ще има приятелски мач с Интер Маями с Лео Меси в състава си. Така на 1 февруари в Рияд феновете ще имат възможността да се насладят отново на сблъсъка между двете най-големи футболни звезди, които дълги години са в спор за всички престижни индивидуални отличия.