0

С екс за една нощ и обвинения в изневяра нарушиха спокойния и луксозен живот на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия.

В родната му Португалия излезе шокиращата новина, че на 25 март миналата година нападателят е имал интимни отношения не с любимата си Джорджина, а с друга жена. Тя е блогър от Венецуела, която представя себе си като Джорджилая и сама раздуха аферата.

Надарената дама посетила националите в хотела в град Вила нова ди Гая, където те били отседнали между двата плейофа за световното първенство срещу Турция и Северна Македония. Там си направила снимки, включително и с любимеца Кристиано. Малко по-късно получила съобщение от него.

„Помислих си, че ще си поговорим, ще се опознаем и може би ще имам шанса за още някоя снимка. Изобщо не мислех, че става въпрос за секс. Но точно това се случи. Беше с мое съгласие, но все пак се почуствах манипулирана от силата и славата на Роналдо“, написа в Инстаграм Джорджилая.

Самата тя има съпруг португалец и твърди, че много го обича. Казва също така, че с разкритието за секса с футболиста не търси слава и пари. Това обаче не й попречи да разкрие за станалото в стая №312 на хотела.

Реакцията на Роналдо беше светкавична. Едва публикувани обвиненията, неговият говорител разпространи следното кратко съобщение: „Клевета, напълно невярно“.

На 25 март миналата година беше в трепетно очакване на близнаци от любимата си Джорджина. Не мина и месец и семейството му изживя най-голямата радост и най-голямата мъка едновременно. На 18 април красивата половинка на футболиста роди дъщеря Бела Есмералда, на братчето близначе почина.

Обвиненията от Джорджилия пък идват само няколко дни след като чилийката Даниела Чавес разкри, че е правила секс с Кристиано през 2015-а.