0

С тара и потна фланелка носи късмет на футболната съпруга Хоана Санс - красивата испанка от Канарските острови и любимата жена на ветерана в състава на Бразилия Дани Алвеш.

Защитникът остана резерва при 2:0 срещу Сърбия, но на 39 години е на световно първенство и ослепителната Хоана е изключително горда от този факт. „Където и да съм, но до теб“, написа хубавицата и се показа от стадиона, облечена в екип на националния отбор и с усмивка до уши.

Фланелката на Хоана не е случайно. С нея тя беше и на финала за Копа Америка през 2019-а, когато Бразилия победи с 2:0 Аржентина. От суеверие моделката се зарече да я облича и в Катар, за да спечели Бразилия шестата си световна титла.

Футболната съпруга показа и чат с любимия си. „Толкова искам да те прегърна“, пише му тя посред нощ. „Толкова е хубаво с теб, всеки път е като първия“, продължава с романтичното си излияние Хоана, която е в напреднала бременност и скоро ще дари Дани Алвеш с първото им общо дете.

29-годишната испанка, която изгря на модната сцена още на 17, беше приела като свои неговите две отрочета – Даниел и Виктория.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Хоана и Дани се запознават през 2015-а чрез общи приятели. По това време десният защитник все още играе за Барселона. Толкова се влюбва в тъмнокосата приятелка, че три пъти й предлага брак, преди да чуе заветното „Да“. Двамата вдигнаха тайна сватба две години по-късно на Ибиса.