0

Ф утболист на Манчестър Сити е бил с елитна компаньонка след победата със 7:0 над Лийдс във вторник.
За това се похвали самата жрицата на любовта, която за момента не назовава името на играча, но отбеляза, че той кара суперкола за 150 000 паунда.  Палавата брюнетка се подвизава с псевдонима Есте и определя себе си като строга господарка. 
Тя се похвали за срещата си със звездата на профила си в Тик Ток, добавяйки, че е имала сесия с елитния футболист в нейното подземие с червени стени. 


„Когато той спечели 7:0 за Ман Сити срещу Лийдс, а след това идва при мен“, споделя 21-годишната мацка във видеото. Също така тя позира, облечена с фланелка на английския шампион. В друго клипче пък прави препратка към стадиона на големия местен съперник на „гражданите“ – Манчестър Юнайтед.  
„Когато играе за Ман Сити, но идва в Театъра на мечтите“.
Публикациите на компаньонката накараха феновете да гадаят кой може да е въпросният футболист. В секцията за коментари един от последователите разкрива, че по-рано мадамата е споменала националността на играча.
Есте съблазнява своите фенове и с провокативен танц на хита на Род Стюарт Da Ya Think I'm Sexy, на който е с прилепнала кожена рокля.   
Английските медии се шегуват, че мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола няма причина да се притеснява, че неговият футболист ще се зарази с короновирус. Причината е, че жрицата показва сертификат за ваксинация. Тя управлява няколко акаунта в социалните мрежи и може да се похвали с десетки хиляди последователи, но насочва клиентите към страницата си в сайт за възрастни. Мацката редовно публикува своите пътувания до Дубай, Гърция и Френска Полинезия и носи дизайнерски дрехи и бижута. Очевидно клиентите й са доста заможни, след като пуска и кадри, на които е на частен самолет или на борда на огромна яхта.