0

Е дна от най-големите спортни двойки в Америка - гардът на Ню Йорк Либърти в WNBA Сабрина Йонеску и центърът на Чикаго Беърс в NFL Хронис Грасу, най-накрая вдигна сватба. 

На събитието бяха и близките им приятели – вдовицата на Коби Брайънт – Ванеса, и дъщеря им Наталия.

Йонеску, която има румънски корени, но е родена в САЩ, се сгоди за звездата от NFL Грасу през 2023 г. Двамата се опитаха да запазят сватбата си в тайна, като всячески се опитваха да заблудят папараците.

Всъщност, Ванеса и Наталия бяха тези, които издадоха събитието. И двете се появиха с зашеметяващи рокли – майката в искряща златна дреха, а щерката в  изумруденозелена.

Публикувайки снимка на булката на фона на залез, Ванеса написа: "Поздравления за @sabrina_i и @h_grasu !!! Толкова красива двойка. Пожелавам ви и на двамата всичко най-добро, винаги!!!"

Гостите разкриха, че мястото на сватбата е било в Лагуна Нигел, Калифорния, което заема специално място в сърцата на семейство Брайънт, тъй като там се намира стенопис на Коби и дъщеря му Джана, които загинаха при катастрофа с хеликоптер през 2019 г., в имот на Лагуна Бийч.

Сред известните гости бяха звездата на Далас Уингс Сату Сабали и бившата звезда на ЛА Лейкърс Пау Гасол.

Йонеску и Грасу, и двамата възпитаници на Орегон, дори поканиха на сватбата и талисмана на колежа - Орегонската патица.

Йонеску, която познава Коби Брайънт като ментор в дните преди да стане звезда в WNBA, оттогава поддържа трайни приятелски отношения със семейството на покойната звезда на NBA.

Ванеса и дъщерите ѝ често могат да бъдат видени да я подкрепят, когато играе за Ню Йорк Либърти, и беше съвсем закономерно да я подкрепят в нейния голям ден с  Грасу.