0

С иновете на наркотрафиканта Ел Чапо имали жестоки методи за изтезаване на враговете си, като някои от тях били хвърляни на техния домашен любимец, който е тигър.

Наскоро публикуван доклад разкрива, че наследниците на Хокакин Гузман - Иван и Алфредо, Хоакин и Овидио, са начело на най-големия картел за трафик на фентанил в света.

Документът също така разкрива, че братята използват съдистично насилие срещу враговете си. Според информацията, ранчото Наволато в Синалоа, собственост на 39-годишния Иван, е мястото, където съперничещи трафиканти, несътрудничещи полицаи и неверни членове на картела са били отвеждани за разпити, превърнали се във филми на ужасите.

Сесиите за изтезания включват електрошок и давене. След като жертвите разкривали търсената информация обаче, те ставали безполезни. „Късметлиите биват прострелвани и умират бързо. Останалите обаче били хвърляни на тигъра на Иван“, пише в документа.

И докато братята Гузман са обвинени, че са брутални, мексиканският журналист Хосе Ревелес също ги описа като „самоизтъкнати, гръмогласни и много недискретни“. Те открито демонстрират бляскавия си престъпен живот в социалните мрежи, необезпокоявани от възможността за арест.

Смята се, че Иван е любимецът на Ел Чапо, който е в затвор в САЩ.