0

П римата на поп-фолка Глория отвърна на удара, нанесен й от колегите й Кали и Тото от „СкандаУ“. В първи коментар по темата певицата демонстрира по-високо ниво от тях, запазвайки добър тон.

Изпълнителката на „Крепост“ написа в социалните мрежи, че е разочарована и й е болно от обидите, като дори не спомена имената на Кали и Тото.

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю неотдавна! Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми! Всеки има публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си!“, написа тя.

Звездата поясни, че ще забрави бързо лошите думи.

Хиляди фенове на Глория я подкрепиха с мили думи под публикацията.

 

МУЗИКАЛНИ ВОЙНИ: Тото и Кали захапаха Глория