0

К ейти Прайс продава силиконовите си гръдни импланти, които се съхраняват в сейф, за сумата от 1 милион паунда. Прайс показа резултатите от последната си процедура във видео в YouTube, в което обикаля луксозния си хотелски апартамент в Тайланд, където се наслаждава на почивка с годеника си Карл Уудс.

Наскоро тя се подложи на операция в Турция, за която се твърди, че е нейната „най-голямо увеличение на цици досега“, както и това, което се смята, че е нейната 13-та хирургична процедура за увеличаване на гърдите.

Първото й уголемяване на бюста е през 1998 г., като тогава ги увеличи до чашка 32C, а през 2015 г. бившата манекенка отстрани имплантите поради медицински усложнения. Това обаче не попречи на звездата от My Crazy Life да отиде под ножа и тя влезе в Instagram, за да изясни някои неща, както и да пусне някои неща за продажба. 

„Казват, че моето 13-то увеличение на гърдите е по-скоро 24-то… трябва да кажа, че не са най-големите ми, най-големите ми са в сейф и се продават за един милион паунда“, написа тя в история в Instagram.

Историята на Кейти Прайс в Instagram, потвърждаваща, че гърдите й се продават

 Историята на Кейти Прайс в Instagram, потвърждаваща, че гърдите й се продават
gettyimages.com

Но това не е първият път, когато Прайс предлага да продаде бившите си „активи“.

Още през 2016 г. риалити звездата предложи бившите си цици в социалните мрежи за  £1 000 000,00.

По това време дори най-върлите й фенове смятаха, че това може да е първоаприлска шега - но не, Прайс беше много сериозна за продажбата на нейните импланти. 

По-рано в интервю за The Sun моделът каза, че преди това е намалила гърдите си: „Първата операция, която направих, беше неудобна. „Тези цици са били в Америка, Англия, Белгия, а сега са Турция. Току-що ги намалих. „Моите стари импланти – имам ги в чанта – бяха хиляда CC и, Исусе, когато ги държа, бяха наистина тежки“.

"Мисля, че имам 795 кубика, така че това е много по-малко и те се чувстват по-малки. Толкова съм развълнувана, защото най-накрая ще мога да нося дрехи, в които не изглеждам дебела“, сподели тя.