0

След няколкогодишно прекъсване Yalta Club w/ Solar Summer се завръщат в Слънчев бряг, за да отбележат 20 години от първото си събитие на Cacao Beach.

На 6 август 2004 година, Hernan Cattaneo постави началото на серия легендарни събития на емблематичния плаж, а именно летния парти фестивал SOLAR Summer. Емоция, несравнима за времето си, градила парти културата на България, създала спомени и поводи за гордост на хиляди фенове. 

A сега, на 3 август Yalta Club се завръща, за да представи една класическа Cacao Beach продукция – Solar Summer / Sunset 2 Sunrise.

Купи билети за SOLAR SUMMER от мрежата Grabo.bg!

Залеза ще споделим с Nadia Boulif - млада и красива с феноменални ‚sunset‘ партита в Ибиза и Барселона. 

JA a.k.a Juan Alvarez е диджей, за когото важи определението the best warmup DJ. Макар и вече напуснал България, за нас е удоволствие да имаме поводи да го връщаме отново на нашата сцена.

Ричи Ахмед е голямото ни музикално очакване. Той претърпя огромно развитие като продуцент и диджей, което го направи желан гост в лайн ъп-а на любими продукции като Music On и Elrow. 

Dubfire? 

“The Dark Lord of The Techno”. Легендарен, неповторим. Няма никакво съмнение за това, че с него ни очаква една незабравима нощ.

Изгревът на Cacao Beach е преживяване. Трябва поне веднъж да си го посрещал там, за да е ясно, какво точно имаме предвид. Сещаме се за много знакови утрини в компанията на любими имена от световната парти сцена, но има един артист, с който искаме и трябва да изживеем поне още веднъж тази емоция и неговото име е Victor Calderone.

Стани част от SOLAR SUMMER.

Не пропускай да грабнеш билет за SOLAR SUMMER от мрежата Grabo.bg ТУК!

Плажът на Cacao Beach те очаква!