0

Б ен Афлек е пуснал за продан имението му в баровския квартал на Лос Анджелис Pacific Palisades за 30 милиона долара - категорично доказателство, че двамата с Дженифър Лопес дават всичко за връзката си, пише TMZ.

Афлек, който се ожени за Джей Ло през юни, е пуснал на пазара имението във вторник, което разполага със 7 спални и 9 бани за $29, 995 милиона. Той го купи през 2018 г. за $19, 250 милиона.

Имението, което продава

 Имението, което продава
X17

Цената не трябва да е изненада, защото къщата разполага с много пространство, с огромен басейн, спа център и 1254,191 квадратни метра жилищна площ.

Имението, което продава

 Имението, което продава
X17

Моментът на продажба на именито е интересно, защото, както стана ясно преди време влюбената двойка се премести да живее в огромно имение, което преди това е било на милиардера и бивш на Марая Кери Джеймс Пакър.

Според TMZ Афлек и Лопес в момента живеят под наем в дома, който Пакър купи преди години за 60 милиона долара, така че наемът не е евтин.

Имението, в което живеят под наем

 Имението, в което живеят под наем
Backgrid

По-рано през година двойка реши да се сдобие със собствено имение за 50 млн. долара, но нещата се разтуриха в последния момент.

МОКРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Афлек измъкна заветното "Да" от Джей Ло във ваната (СНИМКА)

ДИАМАНТЪТ ГИ ИЗДАДЕ: Джей Ло и Бен Афлек сгодени. Западните медии гръмнаха, че певицата за втори път е казала "Да" на актьора (СНИМКИ)

КАТО ПО ФИЛМИТЕ: Джей Ло и Афлек на меден месец в Париж (СНИМКИ)