0

Х оливудската красавица Меган Фокс показа перфектното си тяло и превъзбуди феновете си в социалната мрежа Инстаграм. Знойната хубавица бе скрила най-интимното си с изрязан оранжев бански, но въпреки това силиконовите й форми бяха добре очертани.

Червено

На кадъра се вижда стегнатото тяло на американката, но не става ясно защо то е на червени петна. Някои от феновете предполагат, че това е заради ролята й във филма с работно заглавие „Подчинение“, който красавицата снима в студията на „Ню Бояна“ в момента. Други пък се шегуват, че червеното е част от любовна игра с годеника й. Рапърът Машин Гън Кели бе у нас за няколко дни, за да види любимата си, след което замина за Италия за промото на новия албум на „Манескин“. Сега си е в Лос Анджелис, но с Меган поддържат нонстоп връзка по социалните онлайн мрежи.

Развръзка

С любопитен грим се показа и колегата на Меган на снимачната площадка – италианският чаровник Микеле Морони. Той си пусна кадър, на който целува гаджето си, а едната половина на главата му е обляна в кръв, разбира се, това е грим. Очевидно снимките вървят към своя финал, защото според сюжета кървавата развръзка разкрива как героинята на Меган Фокс – жена робот, започва да избива хората, за които работи.

.

 .

.

 .