0

Д женифър Лопес шокира феновете си, като разкри плановете за бъдещето си и те със сигурност не са им допаднали. 

Певицата заяви, че скоро ще се оттегли от музикалната сцена. 54-годишната звезда намекна, че предстоящият й албум „This is Me… Now“ може да е последният ѝ. 

СКЪСА МУ НЕРВИТЕ: Джей Ло и Бен Афлек се скараха заради дрехи и бижута (СНИМКИ)

Дългоочакваният албум, който е първи от повече от десетилетие насам, отдава почит на емблематичния ѝ „This is Me… Then“ от 2002 година, който тя издаде в първите дни на романса ѝ със сегашния ѝ съпруг Бен Афлек, за когото се омъжи през 2022 г.

Джек Ло сподели, че „This is Me… Now“ е „взел много от нея“ и се го чувства като „края на една ера“. Това означава, че певицата може да се съсредоточи вниманието си на друго място, като линията си за красота JLo Beauty или да продуцира и да играе в повече блокбъстъри.

БОМБА: Бен Афлек кръшнал със скандална знаменитост! (СНИМКА)

„Истината е, че не знам дали някога ще направя друг албум след този. Не казвайте на мениджъра ми, но този албум може да ми е последен“, каза тя пред Entertainment Tonight. 

ХВЪРЧИ ПЕРУШИНА: Дженифър Лопес се проскуба на сцената! (ВИДЕО)

Изпълнителката заяви, че е „много развълнувана“ от предстоящото излизане на албума. „Чувствам се, че това е краят на една ера за мен и началото на нова. Никога не бих казал никога, но в момента чувствам, че наистина влагам сърцето и душата си в това и съм много развълнувана“, добави Джей Ло.