0

Ч астните самолети на певицата Тейлър Суифт са летели толкова много през изминалата година, че са могли да обиколят земното кълбо седем пъти.

МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ: Тейлър Суифт скара две държави!

Това стана ясно от данните предоставени от студента по компютърни технологии Джак Суини, който не за първи път разкрива колко и къде летят частните самолети на певицата. 

Юридическите екипи на носителката на "Грами" се опитаха да го спрат, като изпратиха писма до отганите на реда, за да спре да я  „дебне“ онлайн.

ДО ДЪНО: Тейлър Суифт се пропила заради бившия!

Суини осната непокорен и продължи да публикува местонахождението на двата частни самолета на певицата, въпреки че тя продаде единия по-рано тази година.

КАТО ВЕЩИЦА: Тейлър Суифт изби кралското семейство!

21-годишният младеж пусна видеоклип в YouTube на всички полети на Тейлър от 2023 г., от който става ясно, че са достатъчно, за да обиколи земното кълбо седем пъти.

Според него самолетите са извършили над 170 полета.

НЕУМОРНА: Тейлър Суифт ощастливи цял футболен отбор!

Видеото завършва с информацията, че „двата частни самолета на Суифт са прелетели над 286 000 километра през 2023 г., което е еквивалентно на обиколка на земята 7 пъти, отделяйки около 1200 тона CO₂. Това е колкото 83 пъти средностатистическия американец".

Четири месеца след пуснатите искания на правния екип на певицата, студентът не е чул нищо от адвокатите на Суифт - нито вярва, че някога ще чуе.

ШУМЪТ НА ЗЕЛЕНОТО: Тейлър Суифт се намести в петицата на най-заможните певци! (ТОП 5)

Екипът на Тейлър успя да накара страницата, която е посветена на самолетните пътувания на певицата и е ръководена от Джак - Swift Jets в Инстаграм, да бъде затворена.