0

Р омансът между холивудската звезда Джулия Робъртс и мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола най-накрая е актуален, пише „Сън“.

Звездата от „Хубава жена“ поздрави Пеп и отбора му след спечелването на Шампионската лига и сложи край на 7-годишна драма в сърцето на специалиста.

Гуардиола - щастливо женен за Кристина Сера, се пошегува за чувствата си към актрисата от „Нотинг Хил“ след победата със 7:0 над РБ Лайпциг през март. Той сподели как тя го е оставила дълбоко разочарован през 2016 г., когато, посещавайки Манчестър, е отишла на „Олд Трафорд“, а не на „Етихад“.

„Имам трима идола в живота си. Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс, призна тогава Гуардиола. - Джулия Робъртс дойде в Манчестър преди години – не през 90-те, когато сър Алекс (Фъргюсън) печелеше титли и титли, и титли. Тя дойде в периода, в който бяхме по-добри от Юнайтед, през тези четири или пет години! И тя отиде да посети Ман Юнайтед. Тя не дойде да види нас! Ето защо дори и да спечеля Шампионската лига, няма да се сравнява с факта, че Джулия Робъртс дойде в Манчестър и не дойде да ни види“, не скри разочарованието си Пеп Гуардиола.

Пеп поучи целувка от жена си Кристина Сера на терена в Истанбул.

 Пеп поучи целувка от жена си Кристина Сера на терена в Истанбул.
Getty.com

Сега светът очаква продължение на това излияние, след като Джулия Робъртс даде билет за Рая с поздравлението си към Пеп.