0

Г ригор Димитров ще открие довечера 13-ото си участие на „Ролан Гарос“ с новата жена до себе си.

В навечерието на турнира Мадалина Геня отново се обясни в любов на тенис звездата ни.

Българинът ще стартира срещу квалификанта Тимофей Скатов (Каз) в последния мач на корт №13. Статистиката сочи, че Гришо ще гони 15-ата си победа в единствения турнир от Големия шлем, където не е прескачал 1/8-финал. От миналия сезон той има да защитава 90 точки за класиране в III кръг, когато бе спрян от Диего Шварцман (Арж), който вчера се спаси от отпадане след обрат с 3-2 сета срещу Бернабе Сапата Мирайес (Исп).

Сега Димитров пристигна в Париж в страхотна форма на клей и като финалист от подгряващата надпревара в Женева. Криле му дава и Геня, която в интервю пред „Кориере дела сера“ увери: „В личен план изживявам момент на чисто щастие“.

Разговорът със 180-сантиметровата румънка бе по повод нейна рекламна кампания на бельо, вдъхновена от идола й София Лорен. „В куфара си винаги половината ми багаж са бански костюми, нося поне 20“, призна Мадалина, която от 14-годишна прави кариера на актриса и модел в Милано. Относно предстоящото италианско лято, тя каза: „То е много щастливо за мен с филм като продуцент и тази рекламна кампания“.