1

П опфолк примата Глория повдигна завеста пред себе си и сподели пикантерии от личния си живот в интервю в „На кафе“ по Нова телевизия. Изпълнителката се изфука за пореден път с младото си гадже и любовта, която не й липсвала в живота.

И съм щастлива в любовта, и имам мъж до себе си

отсече тя.

Двамата са заедно повече от година. Певицата сподели, че взаимно си правели романтични изненади. Любопитен е фактът, че сутрин вместо кафе и храна за закуска, любимият й носил в леглото чаша гореща вода. "Защото много си пада по спорта и е здравословно. Следвам съветите му", разказа Глория.

Не е тайна за никого, че Глория е в перфектна форма, но самата тя призна, че не спортува често за разлика от половинката й.

КУПИДОН ВЪРШЕЕ ИЗ ФОЛКА: Глория заби младок (СНИМКА)

Достатъчно е края на всяка седмица, това си е едно сериозно кардио, и то на високи токчета

добави изпълнителката на вечния хит „Не сме безгрешни, но сме истински“, визирайки изявите си пред публика години наред.

Примата не пропусна да се похвали и с дуетно парче „Звезда на вечерта“, в което си партнира с дългогодишната си колежка и приятелка Тони Дачева.

„Има много нови изпълнители и изпълнителки, които се надскачат в днешно време, но аз съм доволна имам участия три пъти седмично, аз съм 30 години на сцена и за мен това е своеобразен успех“, каза красивата певица.

Глория е убедена, че малката й внучка Галина, която тази година навърши две годинки ще наследи определено успеха й и този на майка си.

"Музикална е доста, все още си говори там нейните бебешки неща", разказа певицата.