0

С алма Хайек поканила стриптийзьорите от Magic Mike в дома си. В интервю за списание People 56-годишната Хайек казва, че е развила близко приятелство с колегите си, които влизат в ролята на стриптийзьори. Постепенно тя ги запознала със съпруга си Франсоа-Анри Пино, който също се сприятелил с тях.

„Съпругът ми не е от ревнивите. Постоянно му се обаждах от снимачната площадка и му обяснявах колко предубедена съм била за тези хора, но всъщност стриптийзьорите са много мили и страхотни. Така той ме усети, че се сприятелявам с тях, но нямаше нищо против“, разказва Салма.

​След края на снимките на филма всички мъже отишли на гости на актрисата и Франсоа. „Всички бяха около мен. В един момент Франсоа ми каза, че съм била права и момчетата наистина са страхотни и много мили“, разказва звездата.

Актрисата влиза в ролята на Максандра Мендоза в Magic Mike's Last Dance – богата социалистка, която по средата на развода си поставя за цел да създаде освобождаващо сценично шоу – изпълнено със събличане, разбира се – в малък лондонски театър. Максандра привлича експерта в тази област Майк Лейн (Чанинг Тейтъм), след като двамата се срещат случайно в Маями. Той събира екип от професионални танцьори, за да осъществи горещия спектакъл.