0

К ато стръвна златотърсачка описа Джорджина Родригес, гаджето на Кристиано Роналдо, неин бивш колега в мадридския луксозен магазин на Gucci, където тя работела преди футболистът да я изстреля сред най-популярните имена в света.

В TikTok Пабло Боне, както се казва зеленоокият младеж, опровергава някои от създаваните в момента от нея истории и митове около „любовта от пръв поглед“ с футболната знаменитост.

Тя винаги търсеше бързия удар“, твърди Пабло за Джорджина, като използва жаргонния испански израз „pegar el pelotazo„ в буквален превод „да удари топката“.

Покрай активността й в социалните медии и след премиерата на втория сезон на нейното риалити шоу „Soy Georgina“, нейната (и на Кристиано) версия на любовната й история със звездата е до болка позната на всички.

Според родената в Буенос Айрес красавица от майка испанка и баща аржентинец тя и бившият футболист на Реал Мадрид се запознали, когато тя била продавачка в магазин Gucci в испанската столица и това била любов от пръв поглед. 

Но Пабло Боне, бившият й колега от магазина, уверява, че историята не е толкова красива, колкото се разказва. Пабло, чийто акаунт в TikTok се нарича @pablobonee, дава своята версия на фактите.

„Работих с Джорджина Родригес в Gucci около два месеца, преди тя да стане знаменитост. Засичахме се няколко пъти в магазина, тя беше в дамския отдел, а аз бях в мъжкия, вече бях виждал Кристиано няколко пъти в магазина преди да се срещнат и, честно казано, има много интриги, които се обсъждаха около Кристиано и Джорджина“, започва Пабло.

„Както всички знаят, така го разказва Джорджина, когато се срещнаха, Кристиано влезе в магазина на Gucci с няколко приятели и със сина си, а  тя тъкмо излизаше, но това не беше така. 

Когато Кристиано влезе в магазина на Gucci, всички се обърнахме да го видим, защото той е супер голям клиент и само тези, които отговарят за магазина, обслужват този тип клиенти“, поясни Пабло Боне.

"Тя винаги търсеше да удари топката"

Бившият колега на Джорджина каза, че тогава тя с Роналдо "не са си говорили, но след няколко седмици са се видели на парти, където са се опознали малко повече". 

Пабло разкри, че един ден Кристиано Роналдо дори затворил магазина, за да остане сам с шефа на Gucci и бъдещата си половинка.

„Джорджина винаги е била такава, дори и да нямаше много пари или да нямаше парите, които има сега, винаги беше с една арогантност и превъзходство. 

В крайна сметка тя винаги търсеше „да удари топката“, затова е работила в различни луксозни фирми, познавала е много хора в света на нощния живот в Мадрид".

„Тя се движеше в среда с много пари. Да, вярно е, че живееше в много беден, много евтин апартамент, но винаги искаше да върви напред, винаги искаше да расте и когато срещна Кристиано, това беше нейната възможност за слава", завърши Пабло Боне.