0

Стефи: „Имало е моменти, в които сме “burn out”-вали – така модерната дума. Да прегориш, да се чудиш, откъде да го подхванеш и когато си „one man show” всичко зависи от теб, и е трудно да излезеш от тези моменти. Има ги, но нашата сила винаги е била в това, че сме заедно. Ако аз съм ниско долу той ще дойде и ще ме хване за ръчичка и ще ме поведе.“

ТОРИНОТО И ПАШАТА - от случайно запознанство във фитнеса и не толкова добри първи впечатления, до неразделни приятели и партньори на сцената (ВИДЕО)

Стан и Стефи са хората, които затвърждават тезата, че истинската любов все още съществува. Те са заедно вече цели 10 години, живеят работят, мислят, разпускат и съществуват заедно и това не им пречи, а напротив помага им. Споделят, че един без друг не могат, а и някак за нас също би било странно. Професията „контент криейтър“ стартират в студентските си години, като всеки от тях започва свой собствен канал в YouTube и съответно прави клипове по теми и занимания, които го интересуват. Обясниха защо не харесват етикета „инфлуенсър“ и предпочитанията им да ги наричат „Ютюбъри“.

Какъв съвет е дал Азис на Мила Роберт? (ВИДЕО)

Стан: „Инфлуенсър е мръсна дума. Малко се обезцени напоследък.“

Определят себе си като различни и смахнати. Стан например като дете е имал въображаеми приятели, за които казва, че донякъде са вдъхновение за героите, които той пресъздава във видеата си. Двамата са пример и вдъхновение не само заради съдържанието, което създават, но и затова какви трябва да са отношенията между двама влюбени. На въпроса: „Каква е тайната на дългогодишната връзка?“, те отговарят:

Стан: „Е, то, когато си 10 години с един човек, пламъкът се трансформира. Той не може да бъде този хлапашки порив, който имаш в началото, но това не означава, че тя любовта „има само едно лице.“ - допълва Стефи. 

Стан: „За мен тайната е в комуникацията, че сме толкова близки, че си споделяме всичко и сме най-добри приятели един на друг. Няма мен някой друг, който да може да ме разбере толкова добре, колкото тя „и обратното“ - довършва Стефи.  

Две красавици от "Къщата на инфлуенсърите", които са неразделни! (ВИДЕО)

За тяхното детство, запознанството им, изборът им на професия, биха ли участвали в риалити формат и в кой, както и още любопитни неща можете да разберете в най-новия епизод на The Voice Cast. 

Papi Hans: Винаги съм знаел, че ще се занимавам с музика! (ВИДЕО)

Боро Първи: До ден днешен една от най-големите ми гордости е, че ме слушат интелигентни хора (ВИДЕО)