0

И звънредно положение ще бъде обявено в Hell’s Kitchen в епизода на 2 април от 20:00 ч. по NOVA.

В центъра на събитията, породени от ревност, ще бъдат футболният запалянко Нинов от червения отбор и любимият на Симона - Димитър от Сините. Те ще си разменят тежки думи, а ескалацията на емоциите ще наложи спешни мерки.

Епизодът ще бъде изпълнен със силни емоции и от страна на Златния отбор. Те ще трябва да се изправят срещу страха от неизвестното в една от любимите игри на зрителите - кутиите на шеф Ангелов. В тях ще се крият както необичайни създания, така и напълно безобидни предмети.

NOVA

Как ще понесат нетипичната среща бившият командос Гатьо, певицата Бони и интернет звездата Изабел Овчарова - Изи? И с какви мерки ще завърши извънредното положение в Кухнята на Ада?

@hells.kitchen.bulgaria 🐍 Тази вечер звездите ще се изправят срещу неизвестното! 🤭 Как ще се справят Изи, Гатьо, Гърдева и Бони? 😅 Гледайте от 20:00 часа по @NOVA! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #гатьо #Гатевски #Пеньо #изи #izieqka #izabel #изабел #овчарова #гърдева #бони #смях #bonistar ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen от 20:00 ч. само по NOVA!

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!