0

У частниците от предишните сезони на хитовото предаване на NOVA “Един за друг“ остават в сърцата на зрителите и все още ги вълнуват със своите истории, въпреки че в момента съпреживяват емоциите на двойките и в новия сезон.

Сватби, нови домове и бебета са част от съдбите на предишните участници.  Поля и Димитър и Мария и Виолин вече са родители, а Ася и Калоян и Тина и Миро минаха под венчилото.

Погача

Поля Кръстева и Димитър Кръстев станаха родители навръх Коледа и вече три месеца се радват на своето малко момченце. „Дори не съм предполагала, че мога да изпитам такава любов. Благодаря ти, мило, за всичко! Благодаря ти, че творението на любовта ни лежи в ръцете ни! Обичам ви“. С тези думи Поля се обърна към половинката си Димитър, под снимките от изписването на сина им. Момченцето носи името Никола. За бременността на младата майка се разбра в края на октомври. Тя обяви новината с ефектна фотосесия в личния си профил, а след това качи стори и обяви, че предпочита да роди по естествен път. По стара българска традиция на 40-ия ден от раждането на бебето се прави погача, като се събират само жени и се носят сладкиши, питка и подаръци за мъника. Поли спази този обичай и показа орисниците на Никола. Младите родители не спират да показват на почитателите новия член в семейството им, като дори ги поздравиха за 1 март с негова снимка. Месеци преди това любимата двойка се похвали, че са изпълнили и друга мечта – да имат свой дом. „Радостни и горди сме, че нашата мечта вече е реалност! Когато имаш опора и ръка, с която да вървиш напред, всяка мечта се сбъдва! Това е нашият нов дом! Обичам те, Димитре“, написа Поля към снимка, на която двамата позират пред дома си.

Трима

Още едно семейство от шоуто станаха родители - Мария и Виолин. С това се похвалиха двамата в Инстаграм, като публикуваха снимки. „Вече сме трима! Добре дошла на малката ни и прекрасна – Ема“, написа младата майка под снимката с дъщеря си. За бременността на Мария се разбра през есента на миналата година, когато тя публикува снимки от професионална фотосесия, чийто акцент беше именно очакваният наследник на звездното семейство. Двамата вече имат сключен брак, още през 2021 г.

Меден месец

Сред най-интересните двойки от третия сезон са Ася Попова и Калоян Попов. И двамата са на 28 години и често споделят приключенията си по света в социалните мрежи. На едно от пътуванията им в Позитано, Италия, двойката показа годежен пръстен. А няколко месеца след това влюбените минаха под венчилото. „Това е една приказка“, написа на един от кадрите от сватбата Ася. Непосредствено след това младоженците заминаха за Брюксел и продължиха към Испания, където може би прекарват медения месец като официално семейството.

Инфлуенсъри

Една от най-коментираните двойки от предаването са Тина и Миро от втория сезон. След годежа им в Париж двамата вдигнаха сватба на морето. Пищното празненство, което увековечи превръщането им в семейство, бе показано в мрежата с множество снимки на сторита и постове. Няколко месеца след венчавката Тина се похвали, че ще бъдат кумове. „Таз година булка, догодина кумове...“, написа тя под снимката. Семейството се похвали, че вече имат и собствен дом: „Най-дълго чакания от нас момент! - Почти две години спестяване - Четири месеца в търсене - Над тридесет направени огледа - Близо десет отхвърлени оферти - Една неуспешна сделка - Сблъсък с разочарованието До момента на една сбъдната мечта! Не можем да опишем колко сме щастливи в този момент. Колко дълго чакахме и колко се надявахме да изпратим годината в нашия така мечтан ДОМ... Радваме се, че преследваме и сбъдваме целите си заедно“. Влюбената двойка от четири години живее във Великобритания и след състезанието отново се завърна там. Двамата са заедно от 12 години.

Яница и Момчил се разведоха

Участниците от 2-ри сезон Яница и Момчил се разведоха след по-малко от година брак.

Яница отдавна е сменила фамилията си и се представя в социалните мрежи като Касабова. Предаването явно е отворило очите на двойката, която в шоуто разбра, че не си подхожда и не са сродни души. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпи малко след отпадането им от риалитито. В момента тя има друг човек до себе си, разбираме от снимките й в социалните мрежи.