0

19-годишният Круз Бекъм, най-малкият син на Дейвид и Виктория Бекъм, разкри, че има връзка с 28-годишната певица Джаки Апостел.

Двамата бяха забелязани през уикенда с Париж по време на седмицата на модата във френската столица, пише Daily mail.

Джаки, която преди е била член на бразилската момичешка група Schutz, е с девет години по-възрастна от гаджето си и ще навърши 29 години на 18 октомври. След ревюто на Седмицата на модата в Париж Джаки се появи в социалните мрежи, за да похвали майката на гаджето си. Тя избухна онлайн: „Най-красивото шоу и най-красивата рокля. Поздравления @victoriabeckham“.

Ромео и новата му изгора най-вероятно са се запознали покрай музиката. Най-малкият син на легендарния футболист пое по пътя на майка си и се опитва да пее.

По-рано тази година имаше слухове, че Круз е на прага на издаването на дебютния си албум. Източник каза на The Sun още през февруари: „Планът е да стартираме тази година, за да позволим на хората да чуят това, върху което той работи толкова усърдно от години. Има много вълнение около него като певец, но той също така е наясно, че той наистина има нужда да се докаже, за да не бъде обвиняван, че е непотист”.

Твърди се, че Круз е работил с редица утвърдени музикални продуценти и писатели, включително продуцента на Марая Кери Фред Бол. Твърди се също, че той е подписал с лейбъла Tap Music, който преди това е управлявал Дуа Липа, Ели Гулдинг и Лана дел Рей.