0

М еган Фокс става секси робот в кинохит, който ще се снима в София.

Това стана ясно, след като „Милениум медиа“ обявиха новия си филм с работно заглавие Subservience („Подчинение“).

Снимките започват навръх Ивановден, 7 януари. Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, популярен от сериалите „365 дни“ и „Медичите“.

Жена

В „Подчинение“ Меган Фокс ще играе жена робот, която е взета от самотен баща да поддържа домакинството и се грижи за детето. Но в един момент изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива.

„За пръв път Меган ще играе убиец. За нея това е изцяло ново амплоа“, каза в официално изявление Ес Кей Дейл, режисьорка на филма. Това ще е втора нейна работа с Меган, след като преди две години снимаха у нас трилъра „Докато смъртта ни раздели“.

Сега „Подчинение“ също изцяло ще бъде правен у нас.

Завръщане

Очаква се след Коледа Меган да пристигне и да посрещне Нова година в София, но това засега не е потвърдено официално.

Филмът „Подчинение“ трябва да е готов за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е готов.

Предишния път Меган отседна в хотел в центъра на София. Тогава тя снимаше „Непобедимите 4“, който ще е премиерен през 2023 г.

Феновете пък очакваха гаджето й – певецът Машин Гън Кели, да се появи, но така и двамата не бяха засечени по родните улици заедно.