0

Н ай-позитивното любовно предаване “Един за друг” продължава тази вечер с първото предизвикателство пред мъжете. От 20:00 ч. по NOVA зрителите ще могат да гледат атрактивна игра, в която силните половинки ще трябва да наредят пъзел с лицата на любимите си. Задачата няма да е толкова лесна, защото образите на жените ще бъдат състарени с изкуствен интелект. По време на изпитанието кавалерите ще трябва да отговарят и на въпроси, свързани с техните избраници, което ще тества мултитаскинг уменията им.

Играта ще предложи на зрителите много забавни моменти, а някои от отговорите на мъжете ще бъдат не само смешни, но и абсурдни. Допълнително атмосферата ще разведри и липсата на координация в част от участниците при реденето на пъзела. Един от тях обаче няма да успее да сдържи гнева си и ще избухне демонстративно.

Жените за първи път ще трябва да залагат от седмичния си бюджет на базата на това как смятат, че ще се справи техният партньор. Най-смела със залога ще бъде Галина, любимата на фермера Петър от Генерал Тошево. Най-малко ще заложи София от Харманли, въпреки че с мъжа ѝ Тихомир са заедно от 15 години.

Коя от двойките ще удвои бюджета си? Кой от мъжете ще се справи най-добре и ще докаже, че познава отлично своята половинката си?

Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” - от 20:00 часа само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok