0

К огато побърза да посети баща си крал Чарлз след диагнозата рак, „Хари не искаше Камила да е в същата стая“. Може би изглежда като съмнителна клюка, но тя е разкрита от авторитетната писателката и журналистка Петронела Уайът, която е известна и като бивша любовница на експремиера на Великобритания Борис Джонсън, но и като близка приятелка до съпругата на суверена.  

Очевидно Уайът не цитира Камила, но едно е сигурно - тя разполага с добра информация в подкрепа на тезата си”, разказа британският Telegraph. 

БЛУДНИЯТ СИН СЕ ЗАВЪРНА: Пристигането на принц Хари в Лондон буди безпокойство за състоянието на Чарлз III

Новината е сензационна, но не е изненадваща. Малкият син на Чарлз и Даяна винаги е критикувал мащехата си, насаме, но преди всичко публично. В биографията си “Резервният” Хари остро критикува мащехата си. „След смъртта на майка ми Даяна, Камила беше лошият човек в очите на обществото, тя трябваше да реабилитира имиджа си. Това я направи опасна в моите очи, именно поради все по-близките й връзки с таблоидите. Тя си легна с дявола", пише Хари в книгата си. 

КОД “МЕНАЙ БРИДЖ”: Сбогуваме се с Чарлз III три дни!

Междувременно Хари Меган се върнаха под светлините на прожекторите и моментално бяха заклеймени като “лицемери” и “печелбари”. Причината е обновения им сайта на www.sussex.com, към който сега препраща порталът на тяхната филантропска асоциация "Archewell",  но преди всичко връзката към домейна SussexRoyal.com. Именно името на сайта предизвика възмущението на таблоидите на Острова, тъй като са били предупредени от Бъкингамскията дворец, че не могат да използват титлите си след заминаването им за Калифорния. 

СЛЕД СТРАШНАТА ДИАГНОЗА: Абдикацията на крал Чарлз III на дневен ред

Сега обаче наставката „Роял“ се появи отново. Дори заедно с кралския герб на Меган, в горната част на началната страница. Защо? Няколко „кралски наблюдатели“, поне по-доброжелателните като Ричард Фрицвилиамс, говорят за „лош момент". Тъй като тази саморехабилитация на Съсекс идва точно когато крал Чарлз е подложен на лечение за неуточнен рак, а принцеса Кейт се възстановява след деликатна и все още мистериозна коремна операция преди почти четири седмици. И като си помислим, че Елизабет II е принудила двойката да не използва повече думата „Кралски" . Тъй като след тяхното „дезертиране" Хари и Меган няма да бъдат вече активни членове на кралското семейство.

КАКВО СЕ СЛУЧВА? Кейт Мидълтън интубирана и в кома, от двореца отричат!

Подозрението според злобните е, че двете "калифорнийски" особи искат публично да се реабилитират, възползвайки се от настоящата нестабилност и крехкостта на "Фирмата" в Лондон. Както пише кралският биограф Том Бауър в статия в Daily Mail , това показва как „Хари и Меган са на края на силите си, защото американците вече не могат да ги понасят“. Сара Вайн, отново от същия вестник, обаче отива много по-далеч: „Мислех, че болестта, която порази двама старши членове на кралското семейство, може парадоксално да доведе до помирение в семейството. Е, грешах. Сега е време да отнемем всички кралски титли от Хари и Меган."