0

Д ни след като бяха заедно в Лондон, лорд Евгени Минчев и неговата муза - топ моделът Карло, са в София. Красавецът и лордът ще снимат клип на най-новата песен на Евгени, със заглавие Щом.

Музиката е дело на лорд Минчев и Артур Надосян а текста е на Евгени. Самият изпълнител и автор определя песента си като дълбоко философска а текстът започва така „Щом раната не казва на болката, кога да си иде и дълго търпи...“ и продължава с разстърсващ поетичен разрез на сложните човешки и духовни взаимоотношения.

Двамата неразделни бяха видяни на много места в София, а почти всяка сутрин си правят вълнуваща фотосесия в българския дом на Евгени. Британецът участва в четири клипа на известният Пи Ар и благотворитела а отскоро и автор и изпълнител на песни.

Минчев заведе Карло на месечната сбирка Ангелите на Евгени, където му подари часовник за милион гледания на песента им "Обичам те" в YouTube и му благодари за дългогодишното приятелство.

Събитието събра средства за подкрепа на Британско Българският Бизнес Бал в Лондон, който ще се проведе на 12 октомври в частен клуб ROSL, чиито почетен патрон е кралят на Англия Чарлз Трети.

Проявявайки неочаквани дарби, Карло вече записа първата си авторска песен в София, а още четири песни очакват българската публика през декември, когато Евгени и Карло ще ги представят на своето коледно парти.