0

П евецът Арън Картър дълги години се бори със своята зависимост към наркотиците, като мнозина подозират, че именно дрогата е станала причина за трагичния му край. Сега обаче неговата майка Джейн Картър поиска смъртта му да бъде разследвана като убийство. 

През ноември миналата година 34-годишният Арън бе открит мъртъв във ваната на дома си. По-рано тази седмица майка му Джейн публикува в социалните мрежи смущаваща поредица от кадри, заснети в банята на сина й минути след смъртта му. 

„Все още правя опити да предизвикам истинско разследване за смъртта на моя син Арън Картър. Искам да споделя тези снимки от лобното му място с всички вас, защото съдебният лекар ги отписа и сметна кончината му за случайно предозиране с наркотици. Властите никога не са разследвали местопрестъплението в дома на Арън заради наркотичните му зависимости в миналото. Вижте снимките. Те не са направени от полицаите, на униформените са позволили на външни лица да влязат в къщата, въпреки, че се появи информация за възможно убийство“, насипа Джейн във Facebook.

Зловещите снимки показват ваната, в която е открит Арън, все още пълна с вода, оцветена в зелено, изглежда от разлагането, както и кърпи и дрехи, постлани върху разхвърлян под.

.

 .
Jane Carter/Facebook

През последните няколко дни Джейн направи няколко публикации във Фейсбук за Арън, умолявайки служителите на реда да вземат насериозно опасенията й.

“Семейството и приятелите ми подкрепиха моето решение да публикувам тези ужасни снимки. Предприемаме тази крачка, защото не бяхме взети насериозно от правоохранителните органи в Ланкастър, Калифорния. Те позволиха на всеки да премине през мястото, където трябваше да започне разследване", обяви Джейн.  

„Поради психичното заболяване на сина ми и проблемите с лекарствата, отпускани с рецепта, те просто решиха, че случаят е лесно обясним и нямаха време или желание да разкрият истината. Това не удовлетворява мен и неговата годеница Мелани, както и хората, които го обичаха. Искаме отговори. Искаме справедливост. Искаме някой да понесе отговорност”, пише още опечалената майка. 

.

 .
Jane Carter/Facebook

След като снимките, които сподели, шокираха широката общественост, Джейн впоследствие обяви, че детектив вече проучва как е настъпила смъртта на Арън. 

„Съжалявам, че трябваше да публикувам тези ужасни снимки, за да събудя всички“, написа тя. „Не исках. Но се получи. За съжаление този красив човек си отиде завинаги. Но той знае, че ще му издействам справедливост.“

След като тялото на Арън бе открито в банята, в медиите се появиха спекулации, че той се загинал в следствие на удавяне, но причината за неговата смърт все още не е обявена официално. 

.

 .
Jane Carter/Facebook