0

О тчуждената майка на Бритни Спиърс - Лин, отново преподава на деца в началното училище, за да плати сметките си след поредната свада с известната си дъщеря. 

68-годишната Лин, която е работила като учителка и е ръководела детска градина в Кентууд,  Луизиана преди Бритни да стане суперзвезда в началото на 2000-те години изпитва финансови затруднения, разкриват нейни близки. Лен е поела работа на непълен работен ден в училище, за да допълни доходите си, пише DailyMail. 

Говори се, че Лин, която в момента живее в имение за 2 милиона долара, построено от известната й дъщеря през 2001 г., се е върнала към преподаването като заместващ учител за надница от 15 долара на час. 

Според източника, така наречените парични борби на Лин са дошли в резултат на продължаващия й разрив с мултимилионерката  Бритни, с която тя има невероятно сложна връзка. Според запознати това е повлияло на сериозно на финансовото състояние на Лин.  

Отношенията между майка и дъщеря се влошиха тотално по време на съдебната битка за попечителството над Бритни Спиърс. Поп принцесата обвини майка си, че е направила твърде малко, за да я освободи от продължилото 13-годишно попечителство на нейния баща Джейми Спиърс. 

Лин няма собствен дом, след като продаде за 275 000 долара къщата, в която е отгледала Бритни.