0

В ъпреки че е една от най-известните личности на планетата, Лейди Гага обича да поддържа кръга си малък. 13-кратната носителка на "Грами" явно е тръгнала по отшелническия път на светеца Иван Рилски и признава, че обича да "има време да бъде сама" и се радва толкова много на собствената си компания, че не иска да бъде друго яче.

„Всъщност наистина се искам да живея повече живот в самота“, каза тя пред списание „Wallpaper“. „Наистина е хубаво просто да имаш време да си сам, да си експанзивен и да знаеш, че си достатъчен. Иска ми се да мога да кажа това на по-младото си аз. Когато бях по-млада, прекарвах много време сама в писане на музика. Но колкото по-успешна ставах, толкова повече чувствах, че имам нужда от други хора да ми казват, че съм страхотна“, призна певицата.

Носителката на „Оскар“ каза, че нейните мечти в музиката винаги са били свързани с изкуството, а не с наградите. „Аз всъщност не прекарвам много време в Холивуд. Може да изглежда така, защото в сезона на наградите ме виждате на червени килими. Но аз работя предимно вкъщи. Това е нещото, което наистина ме прави щастлива“, добави изпълнителката.