0

С трийминг платформата Hulu разпространи първи тийзър на римейка на класиката „Белите не могат да скачат“.

В главните роли виждаме хип-хоп звездата Джак Харлоу, за когото това е дебют като актьор, и Синкуа Уолс, познат от проекти като American Soul и The Breaks.

Сигурно сте гледали класиката „Белите не могат да скачат“ с Уесли Снайпс и Уди Харелсън от 1992 година. Тогава действието се развива около двама улични баскетболисти, които използват уменията си, за да печелят облози, побеждавайки опонентите си. Разбира се, всичко това е гарнирано с много хумор и забавни сцени, което прави филма истинска култ класика.

От тийзъра виждаме, че създателите на римейка се опитват да останат верни на оригинала. Главните герои Джереми и Камал имат подобни отношения, както Сидни и Били в оригиналния филм, а хуморът е на ниво.

Режисьор на новия „Белите не могат да скачат“ е Чарлс Кид II, известен още като Calmatic. Сценаристи са Кеня Барис и Дъг Хол, а присъствието му в стрийминг платформата Hulu ще започне на 19 май. Освен Джак Харлоу и Синкуа Уолс, участие в сериала ще вземат още Ланс Редик, Андрю Шулц, ЛеКристофър Уилямс, Винс Стейпълс и други.

Роузи Перес, която играе в оригиналния „Белите не могат да скачат“ от 1992 година, се надява, че актьорският състав е успял да пресъздаде химията от пърия филм. Тя заяви: „Надявам се, че тази химия ще бъде налице и тук. Същата химия, която имахме аз, Уди и Уесли. През годините ние дори останахме приятели. Не „холивудски“ приятели, а истински такива – които се обаждаме един на друг и си казваме „Хаде да се видим“. Никога не съм се забавлявала повече на снимачната площадка“.