1

П опфолк певицата Андреа прецакала кръчма в Нидерландия. В последния момент русата изпълнителка отказала да поеме поето месеци преди това от нея участие. Това разказа организаторката му Глория Йорданова пред екип на „Телеграф“.

Автобус

Причината, поради която певицата отказала да пее в Нидерландия, била направо абсурдна, обяснява Глория. „Каза, че няма как да лети в нискобюджетен самолет, обясни, че тя била звезда от висок ранг и трябвало самолетът да има изход за звезди. Говореше за това, че нямало как да пътува с автобус. И въпреки че й обясних, че на летището ще я чака шофьор, че ще бъде закарана до клуба, тя ми затвори телефона и изчезна“, разказа Глория.

Пари

Всичко започнало преди няколко месеца. Йорданова, която поддържала близки отношения с Андреа, имала желание да й помогне. „Съжалявах я за всичко, което й се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те от самото начало имаха притеснения. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото й изпълнение, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред“, добави още организаторката. Както трябвало, още преди месец Андреа била получила капаро за ангажимента. След което спряла да си вдига телефона, няколко пъти била помолена да си изпрати документите, за да й бъдат купени билетите, а тя ги изпратила буквално ден преди полета. „Накрая, в деня на участието, ми се обади и каза, че няма да пътува“, обяснява Глория. Изпълнителката бе потърсена за коментар, но до приключване на редакционния брой не отговори на обажданията ни.

* Автор: Василена Маринова