0

С айтът Ohnamama.bg, част от дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, празнува своя четвърти рожден ден. От създаването си платформата, която е разработена в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи, има за цел да предоставя достоверни и проверени съвети на бъдещи и настоящи родители от планирането на бременността до първите години от живота на детето.

Платформата „Ох, на мама!“ предлага възможност на всеки потребител да създаде личен профил, за да получава персонализирани препоръки и съвети според периода, в който се намира като родител. Сред любопитните функции на сайта попадат и предложения за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, утвърден от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и други инструменти.

Вярна на мисията си да осигурява пълноценна и надеждна информация, платформата организира и първото си голямо целодневно събитие на „Ох, на мама!“ за бременни и родители. Девет водещи експерти отговориха на важни въпроси за отглеждането на деца в три тематични панела – Бременност, Новородено и Дете. Сред темите бяха репродуктивно здраве, проследяване на бременността, предимства и недостатъци на естественото раждане и секциото, кърмене, грижа за децата и семейни отношения, правни въпроси за родители. Водещи на събитието бяха главният редактор на Ohnamama.bg Наталия Мазгарева и писателят Георги Блажев, когото зрителите познават като панелист от предаването на NOVA „На кафе“.

Всички лекции вече са налични в NovaPlay, Vbox7.com, както и в профила на „Ох, на мама!“ в YouTube.


За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. април 2024 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Telegraph.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.