0

В ойната на семейство Пике срещу Шакира съвсем загрубя, като в нея активно се включи бащата на бившия футболист – Жоан, съобщава в. „Спорт“.

Колумбийската певица обяви в неделя, че се маха от Барселона заедно с двамата си сина – Саша и Милан, които в Маями тръгват на училище от 11 април.

Те хванаха самолет от барселонското летище, където дивата се сбогува с въздушна целувка с причакалите я журналисти.

Но каталунските медии разровиха и какво стои зад това припряно преместване точно сега. 

Импулсивното й напускане на Барселона вече е факт - преместването на Шакира беше планирано още от януари, но е вярно, че събитията се развиха шеметно през последните дни.

Според информацията, публикувана от „La Vanguardia“, Шакира е получила писмо, подписано от Жоан Пике като управител на фирмата Inversiones BCN Two & Two SL, в което я принуждава да напусне жилището си най-късно до 30 април.

Оказва се, че според регистъра на собствеността къщата, собственост преди на Шакира и Жерар Пике, през септември 2022 г., когато двамата вече не можеха да се гледат, е преминала във владение на Inversiones BCN Two & Two SL.

Така Жоан Пике, бащата на бившия играч, остана като администратор и единствен партньор.

И като шеф той призова звездата да напусне до края на април, в противен случай певицата ще трябва да изплати обезщетение. Това е една от причините, ускорила така заминаването на Шакира за Маями.

Грозните удари, които си разменят колумбийката и кланът Пике, няма да спрат с нейното преместване далеч от Барселона. Всъщност 

Шакира вече подгря публиката със закана за следващия си ход – в новия й албум името на Клара Чиа, младото гадже на Жерар Пике, ще бъде в заглавието му!