0

К ание Уест е направил редица шокиращи твърдения в текстовете, които е изпратил на Илън Мъск. В чат с милиардера Кание твърди, че е получил "признаци на аутизъм" след автомобилна катастрофа, и твърди, че бившата му Ким Кардашиян "държи децата му далеч от него", пише "Daily Express".

В скрийншоти, изпратени до изданието, стана ясно, че дизайнерът на "Yeezy" е написал дълго съобщение до главния изпълнителен директор на "Tesla", в което твърди, че има "признаци на аутизъм вследствие от автомобилна катастрофа", като се позовава на скандалния инцидент през 2002 г. Тогава Кание се е прибирал от звукозаписно студио в ранните часове на октомврийска сутрин, когато според TMZ, е заспал зад волана на наетия от него "Lexus".

НЕ ОСТАВИ НИЩО НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО: Кание Уест си развя голия задник (ВИДЕО)

Автомобилът му се блъснал в насрещно движещ се автомобил и при сблъсъка рапърът е с напълно разбита челюст, а другия шофьор според таблоидът, е бил със счупени два крака. Инцидентът вдъхновява носителя на "Грами" да напише своя хит "Through the Wire", който изпява с пристегната челюст по време на възстановяването си. Аутизмът обаче не е състояние, което се проявява при подобни инциденти. 

В чата, получен за "Daily Express", стана ясно и друго - Уест се заканил на собственика на "X", като му казал: "Не можеш да гледаш как Ким държи децата ми далеч от мен и да не казваш нищо публично, а след това да се наричаш мой приятел." Припомняме, че Кание отправи множество претенции към бившата си съпруга, откакто разводът им бе финализиран.

ПАК ГО ЗАГАЗИ: Обвиниха Кание Уест в расизъм срещу чернокожите

Въпреки твърденията му, че Кимбърли не му позволява да вижда децата, той бе забелязан наскоро в Италия с най-малкото си дете - Сейнт. Междувременно в чата си с Илън Уест написал още, че "не е биполярен" и Мъск "не му дължи нищо".

СЛЕД КАТО СИ ПОКАЗА ЗАДНИКА: Кание Уест с доживотна забрана във Венеция (ВИДЕО)

Това е доста противоречив коментар, тъй като през 2018 г. самият Кание разкри, че има установена диагноза за биполярно разстройство, а миналата година заяви, че е бил "погрешно диагностициран" и "почти дрогиран", за да бъде "по-лесно управляем". Разкритието дойде по време на тирадата му в "X", известен преди като "Twitter", от който бe изгонен.