0

Щ ерката на Орхан Мурад - Сузанита пусна бомба в Instagram. Младата майка разкри, че с приятеля й Марк Славов искат да работят за второ бебе.

„Искаме и двамата!! но има време за всичко. На този етап сме се фокусирали за създаването на една прекрасна среда първо за Матиас, а тогава и за второ и за трето.“, написа Сузанита на стори в Instagram.

Instagram

Двойката мисли за ново попълнение в семейството си, няма и година след раждането на сина им Матиас. Певицата роди първата си рожба в края на ноември миналата година. След това преминала „през доста стресиращ“ за нея период - „следродилна депресия“, сподели тя в друго стори, но успяла да се възстанови за 2 месеца благодарение на „силата на мисълта, вярата и надеждата“ й.

ВНИМАНИЕ: Бомбите на Сузанита ще се пръснат, легна ли пак под ножа за по-голям балкон?! (СНИМКИ)

Сузанита и рекордьорът на България в хвърлянето на копие вече имат няколко раздели и събирания зад гърба си. За последен път двамата сложиха край на връзката си в началото на годината. Тогава щерката на Орхан Мурад най-демонстративно изтри Славов от социалните мрежи и взе решението да се премести с бебето от Пловдив в София.

СКАНДАЛНО! Орхан Мурад пред „Телеграф“: Сузанита ме изгони от вкъщи

Сузанита обяви официално отново в Instagram, че е успяла да прости на баща си, с когото дълго време бяха в много лоши отношения. „Да. Не тая лоши чувства към никого на този свят. Това само би ме разболяло“, отговори звездата на въпрос зададен от неин фен в социалката.

Instagram