0

Х оливудският актьор Хю Джакман се забърка в любовен скандал, след като партньорката му, с която той участва в представление на Бродуей, подаде молба за развод заради него.

Носителка на награда Тони, Сътън Фостър се раздели със съпруга си сценарист Тед Грифин, предава Page Six . 56-годишният Хю и 49-годишната Сътън участваха заедно в The Music Man на Бродуей през 2022 г., година преди той да обяви раздялата си със съпругата си Дебора-Лий Фърнес след 27 години брак.

 

 

Спекулациите за връзката на двойката започнаха в кръговете на Бродуей, докато си партнираха в мюзикъла. „Те са 100 процента заедно и са влюбени и искат да прекарат остатъка от живота си заедно“, каза източник, близък до двойката.

Сътън е родена в Джорджия през 1975 г. и има 30-годишна кариера в драма, включително театър, кино и телевизия и пеене. Двамата с Джакман споделят много общи неща, освен професията. Те имат осиновени деца и участват в благотворителни инициативи, използвайки своите платформи за подкрепа на образованието по изкуства и други каузи.