0

Д женифър Лопес разкри, че първоначално е била поканена да участва в шокиращото изпълнение на наградите на MTV през 2003 г. с Мадона и Бритни Спиърс.

По време на емблематичното събитие Бритни Спиърс и Мадона изпълниха "Like a Virgin" и "Hollywood", преди да се целунат на сцената пред хиляди зрители. Към скандалните ласки по-късно се присъедини Кристина Агилера.

„Снимах филм в Канада и се срещнахме… аз и Мадона, за да направим репетиция в дома на Бритни, но тогава имах ангажименти на снимачната площадка и това така и не се случи”, разказа Джей Ло за  E! News. 

Темата беше повдигната по време на интервю по случай премиерата на новия филм на звездата "Shotgun Wedding", където 53-годишната актриса ще играе заедно с Джош Дюамел.

Новината предизвика бурна реакция у Дюамел, който стана на крака и невярващо попита: “Наистина ли?”. 

„Мисля, че накараха Кристина Агилера да го направи и аз не участвах“, увери Лопес своя колега.

Въпреки това Дженифър Лопес не пропусна случая да отбележи, че е голям почитател на Мадона. 

“Обичам Мадона. Аз съм нейн голям почитател. Това никога няма да се промени”, категорична бе тя. 

Изпълнителката на "Waiting for Tonight” се подготвя за премиерата на кинолентата "Shotgun Wedding", където ще се превъплъти в образа на годеница на Джош Дюамел. На екрана двойката ще се изправи пред редица предизвикателства сред които куп досадни роднини и мъж с пушка, който взема за заложници гостите на сватбата. 

Дженифър Кулидж и Лени Кравиц се присъединяват към звездния актьорски състав.

Премиерата на "Shotgun Wedding" е на 27 януари в Amazon Prime Video.