0

О тчаяното търсене на Кание Уест за място, където да може да организира свои шоута, удари дъното.

ОТРИТНАТ ОТ ВСИЧКИ: Кание Уест търси земя "по средата на нищото", дава $30 милиона!

Рапърът вече претърпя неуспехи да закупи парчета земя в Европа, Южна Америка, Югоизточна Азия и Австралия, предаде The Sun.

Според източник на Кание му хрумнала лудата идея да изпълнява на някои от Седемте чудеса на света - включително Тадж Махал в Индия, Великата китайска стена и пирамидите в Египет.

Но след неговите хомофобски изказвания и скандали около него никой не желае да има общо с изпълнителя.

Сега обаче, след всичките окази, на рапъра му е хрумнала идеята да организира концертите си в Русия и в някои от нейните съюзници. 

ЧАШАТА ПРЕЛЯ: Кание Уест прави жена си порнозвезда!

Източникът, който е работил на турнета с U2, Мадона и Бионсе, заяви, че приближаването му до Владимир Путин може да има сериозни последици за бъдещето на кариерата на изпълнителя.

Той вярва, че много страни, които вече са прекъснали връзките си с Русия след нахлуването в Украйна, ще отритнат още повече рапъра.

СЛЕД КАТО СЕ РАЗМЕЧТА ЗА ТРОЙКА: Кание Уест влиза в порното

„Тази идея е толкова отчайваща“, каза ветеранът от индустрията пред The ​​U.S. Sun. „Ако направи шоу в Русия, за него е свършено в много европейски страни“, категоричен е източникът.

Кание беше забелязан в Италия със съпругата си Бианка Ченсори през последните няколко месеца, като източникът подчерта, че подобни пътувания в бъдеще могат да станат проблематични, ако той успее да организира концерт в Русия.

СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ: Кание Уест иска да вкара учениците си в килии, ще строи затвор в частното си даскало!

Той също така твърди, че екипът на Кание се е свързал с пропутински правителствени фигури в Унгария и Сърбия.

Кание Уест хвърли мерак на първата дама!

„Ако той свири в Русия и дори отиде в Унгария или Сърбия за концерти, хората ще приемат това като огромна обида. Много европейски страни могат да му забранят да пее в тях“, продължи източникът.