0

Ф олкпевицата Сузанита и майка й Шенай събраха пари за благотворителност в интернет. Както самата изпълнителка обяви, идеята била на майка й. С помощта на последователите на бившата съпруга на Орхан Мурад се събрала голяма сума пари, с която двете дами искат да помогнат на нуждаещ се.

Успех

Кампанията набрала голяма популярност благодарение на профила в Тик-Ток на майката на Сузанита. Последователите й се зарибили по идеята да се включат в кампания за закупуване на апарат за лимфен дренаж, необходим за поддържането на живота на болни от рак с отстранени лимфни възли.

Документи

„Ето че успяхме. Сумата за апарата, благодарение на майка ми е, събрана. Утре апаратът за дренаж ще е при нас, а сега търсим някой, който има нужда от него, да се свърже с мен, за да му го предадем”, обяви в профила си певицата. Тя допълни, че всеки в нужда може да й пише, но ще изисква документи за това, че наистина е болен, за да няма спекулации. Сузанита допълни, че това не е първото добро дело и ще се радват занапред да могат да помагат на повече хора.