0

Х оливудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си син Пакс, който го нарече “задник от световна класа”. 

В публикация от 2020 г. за Деня на бащата, която беше разкрита преди дни, Пакс разкрива, че децата на актьора треперят от страх пред него. 

ПОПИЛЯ ГО: Един от синовете на Брад Пит го нарече задник (СНИМКА)

Приятел от най-близкото обкръжение на Брад Пит разкри, че съдържанието на поста на Пакс е депресиращо за него. 

„Разочароващо е да гледаш как Брад е описван като някакъв вид „лош човек“, когато това е далеч от истината.“ Източникът добави, че Пит изпитва „голямо уважение“ към всяко едно от децата си и казва, че „говори много“, че той „избира да запази достойно мълчание“ за ситуацията.

Според други източници звездата от “Седем” и “Убийствен влак” почти не вижда децата си след развода с бившата си съпруга Анджелина Джоли. 

Брад Пит и Анджелина Джоли имат общо шест деца - двете знаменитости осиновиха Мадокс, Пакс и Захара, а техни биологични отрочета са Шайло, Нокс и Вивиен. 

Пакс е осиновен от сиропиталище в Хо Ши Мин, Виетнам през 2007 г., когато е 3-годишен. Той бе изоставен като новородено бебе от пристрастената си към хероин биологична майка. На следващата година той бе припознат от Брад Пит. 

Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 г. само две години след като се ожениха на частна церемония във Франция , децата останаха с майка си на фона на информация, че на борда на частен самолет е избухнал скандал между Брад и най-големия му син Мадокс. 

Изглежда отношенията на Брад Пит са обтегнати и с по-малкия му син Пак, който го обвини, че е превърнал живота му в ад.