0

З ашеметяващото крайречно имение на Джордж Клуни е залято от тежко наводнение за втори път тази година.

Къщата на холивудския актьор за £15 милиона на брега на река Темза е засегната след обилни валежи.

ГОЛЯМА ЧЕСТ: Джо Байдън награди Джордж Клуни с отличие "Кенеди"

По самата къща няма щети от водата, но градините с цветя и зеленчуци, които гледат семейство Клуни са наводнени.

Джордж споделя прекрасния си дом със съпругата си Амал и техните близнаци, но за съжаление идеално поддържаните им градини са потопени от Темза, която излязла от коритото си.

По-рано тази година тяхното имение претърпя същата съдба, след като беше ударено от буря. Тогава домът отново избегна куршума и смао градините пострадаха.

НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ: Джордж Клуни засрамен от вида на жена си (СНИМКИ)

​Джордж и Амал закупиха зашеметяващия си дом през октомври 2014 г., точно след като се ожениха на звездна церемония във Венеция и оттогава няколко пъти са се сблъсквали с природните бедствия. На няколко пъти са заливани градините, тенис кортовете и верандата им. 

През ноември семейството извади късмет, че водите стигнаха до сградите, които бяха реновирали наскоро. Откакто закупиха дома си, Джордж и Амал преобразиха хамбарите и добавиха басейн.

Твърди се, че тяхната упорита работа е увеличила значително стойността на имението.

ПОД СУРДИНКА: Джордж Клуни продава имението си на езерото Комо

Къщата е с девет спални и е разположена върху зелено парче земя, пресичащо границата на Бъркшир и Оксфордшър на брега на река Темза. Разположен е на 15 дка в покрайнините на красивото старо село Сонинг.

Сред съседите на семейство Клуни са вътрешният министър Тереза ​​Мей и основателят и китарист на Лед Зепелин Джими Пейдж.