0

Т урската звезда Гонджа Вуслатери, която е бременна с първото си дете, сподели в мрежите ултразвукова снимка. Интересното е, че актрисата е забелязала полумесец и звезда, подобни на символите на турското знаме на кадрите.  

„Ататюрк не е мъртъв и той определено е жив в мен. Ето ултразвука… Мисля, че беше в първата седмица, в която го срещнах”, написа Вуслатери. 

Гонджа потвърди пред Haberturk, че фотографията е съвсем автентична и не е обработвана с фотошоп. 

Наскоро 37-годишната Гонджа Вуслатери обяви, че очаква бебе в социалните мрежи. “Да, бременна съм, Да, знам, рано е! Ходя на работа и околната среда около мен е спокойна. Тъй като съм жена, имам способността да раждам”, написа звездата, която неведнъж е заявявала, че не не желае да бъде майка. Сега тя обясни, че все още разсъждава по този начин и не е готова да бъде родител. 

“Това е моят избор! Дори и да не съм готова. Животът ми е прекрасен, приятелят ми също. Когато го погледнах за първи път в очите, си казах: Това е човекът! И той все още е … Той не е от хайлайф средите и не желая да говоря за него. Негово демократично право е да не иска да съществува в публичното пространство”, разясни Гонджа. 

Актрисата от “Майка” и “Малки тайни” обяви още, планира да седне на сватбената маса, когато времето се затопли. 

“Бракът, разбира се, е нещо, за което мисля, откакто научих, че очаквам дете. Не харесвам булчински рокли, бижута, съдове, торти и сладкиши, защото това е толкова смущаващо”, уточни тя. 

“Правото на семейство е преди всичко. Така трябва да бъде заради детето. Но времето е студено, ще вдигна сватба, когато се стопли. В света има война. Така е, нали? Ако вие, като мен, виждате бебета да умират в огромни чаршафи и торби за боклук всеки ден. Не съм намерила съвестта си на улицата”, заключва Гонджа.