0

Л или Иванова реди концертите си след съвети с астролози, издават нейни върли почитатели. От години примата на родните звезди се съветва с няколко, като особено близки са й двама.

Композитор

Лили не се смята за особено вярваща в силата на небесните тела, но за всеки случай иска и да е добре с тяхното влияние. Тя от години се съветва с Тодор Филков, който освен композитор на велики хитове като „Невероятно“ и „Искам те“ я направлява и за основните изисквания от планетите. Имаше време, когато Лили му се обаждала всеки ден и едва ли не предприемала и стъпка, без той да й каже накъде да тръгне, спрямо космическите ветрове и панаири. Поне така твърдяха близки хора до примата на примите.

Сестра

След това, ако се вярва на въпросните слухове, то Лили предпочитала да се консултира с бивша фармацевтка, която била изключително веща в занаята на звездите. Концертите от новото си турне Иванова била съобразила изцяло с нейните тълкувания.

Така Лили първо тръгва в сегашното си турне от Брюксел на 6 март. А следващата част на турнето й ще бъде из родината и засега тя започва от 16 май в Благоевград. Лили гледала да избяга от всякакви затъмнения, преди всичко и по-малко от ретроградните прояви на Меркурий.